Stillingsopslag

Søg Uopfordret
/
/
Søg Uopfordret
Ansøgningsfrist
Arbejdstype
By
Arbejdstimer om ugen

Soft og Teknik søger dygtige og engagerede medarbejdere til vores team! Vi er en innovativ og dynamisk virksomhed, der specialiserer os i softwareudvikling og tekniske løsninger til en bred vifte af kunder.

Vi er altid interesseret i at høre fra talentfulde mennesker, der kan bidrage til vores succes. Hvis du er passioneret omkring teknologi og har færdigheder inden for softwareudvikling, projektledelse, el-installation,  eller andre relaterede områder, så vil vi meget gerne modtage din uopfordrede ansøgning.

Hos Soft og Teknik arbejder vi sammen som et team for at levere innovative og effektive løsninger til vores kunder. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du vil få mulighed for at udvikle dine færdigheder og blive en del af et ambitiøst og dedikeret team.

Som en del af vores team vil du have mulighed for at arbejde med projekter af forskellig størrelse og kompleksitet inden for industrien som f.eks. Power-to-X, fjernvarmeværker og maritime opgaver, konstruktion af eltavler og landstrømsanlæg og meget andet.

Hvis du vil blive en del af vores team, bedes du sende din uopfordrede ansøgning til os med oplysninger om dine færdigheder, erfaringer og uddannelse. Vi vil gennemgå alle ansøgninger, og vi vil kontakte dig, hvis vi finder din profil interessant.

Kontakt

Thomas V. Kristensen
Email: thk@sogt.dk
Telefon: +4529367781

 

Lidt om Soft & Teknik
Soft & Teknik blev grundlagt i 1995, hvor idegrundlaget var at der skulle leveres automationsløsninger til industrien. Innovation, kvalitet og faglig stolthed var, og er, værdier som virksomheden hviler på. 
Dette idegrundlag og disse værdier, har gennem årene været fundamentet under at virksomheden har udviklet sig til at kunne udvikle, producere, idriftsætte og servicere komplette og komplekse anlæg – hvor konteksten for dette i vid udstrækning er grøn omstilling indenfor energi og industrisektorerne. Soft & Teknik har hjemme i Frederikshavn, hvor produktion og administration fordeler sig over 3 fysiske lokationer. Virksomheder beskæftiger mere end 90 medarbejdere og har i dag et delt ejerskab, hvor både medarbejdere og European Energy indgår.

Andre ledige stillinger
Stillingsopslag
By
Arbejdstid
Ansøgningfrist
Industrielektriker
Søg Uopfordret
Scroll to Top