Ny hjemmeside kommer snart

/
/
/
Procesanlæg

Procesanlæg

Med nogle af Danmarks bedste værksteder og dygtigste medarbejdere kan vi konstruere og montere komplekse løsninger til ethvert formål i både sort og rustfrit/højtlegeret stål.

Vores setup

Vi råder over Danmarks mest moderne værksteder. Vores moderne teknologi og systemer giver et optimalt arbejdsmiljø, hvor sikkerhed og kvalitetskontrol er højt prioriteret. Vores leverance kan være som total- hoved- eller underleverandør. I totalleverance leveres engineering, bygning, komponent-leverance, præfabrikation og installation.

Vi ved, at god kvalitet kommer af professionel kvalitetsstyring, og vores målsætning er at give vores kunder kvalitet i topklasse. Derfor er kvalitetsstyring en vigtig og naturlig del af enhver opgave og med det sikrer vi, at løsningen både lever op til kundens forventning og til kravene i danske og internationale standarder.

Fra idé til idriftsættelse

Vi følger vores kunder helt fra design og projektering af anlæg til idriftsættelse og efterfølgende service. Vores projektorganisation består af kompetente medarbejdere med solid erfaring som projektledere, indkøbere, produktionsledere, sikkerheds- og kvalitetsansvarlige osv.

I alle processens led sørger vi for at optimere produktionen og holde omkostningerne for vores kunder så lave som muligt, bl.a. ved at præfabrikere mest muligt i vores værksteder, hvor der også foretages kvalitets- og udgangskontrol inden forsendelse til installations-site.

Procesanlæg omfatter såvel rørsystemer som tilhørende komponenter, fx ventiler, pumper, tanke m.v., og derfor kræver disse løsninger en præcis logistik planlægning i forhold til leveringstider, svejsetider og koordinering med underleverandører.

Produkter og komponenter

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores løsninger, og kvaliteten starter allerede hos vores underleverandører og i vores valg af materialer og komponenter. Vi benytter udelukkende særligt udvalgte og højt vurderede underleverandører, som vi løbende evaluerer for at sikre kvaliteten og for at have sikkerhed for fremtidig levering af reservedele.

Kontakt

Vil du vide mere?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Ann Hyllen
Service Coordinator
+45 53354761
anh@sogt.dk
Anders Ian Hedegaard
Lærling
+45 25427824
aho@mariendal.dk

Industri | Varmepumper | Køleanlæg | Boligforening

© 2021 Soft & Teknik | Industry Solutions