Ny hjemmeside kommer snart

/
/
/
/
Chiller anlæg

Chiller anlæg

Chiller-anlæg bruges i mange sammenhænge, fx aircondition, køling af servere og processorer, men også i større anlæg som køle- og fryserum.

Klimavenlige chiller anlæg

Chiller-anlæg med lav kølemiddel fyldning spiller en stadig vigtigere rolle i klima- og køleteknik i bestræbelserne på at begrænse ozonnedbrydende kølemidler i anlæggene. I Chiller-anlæg erstattes hovedparten af det klimaskadelige primære kølemiddel med et sekundært kølemiddel som fx søvand eller brine som ikke har ozonnedbrydende egenskaber. Danmark har været i front med lovkrav mod anvendelsen af ozonnedbrydende kølemidler, og derfor er vi også ledende på chiller-teknologien, som har været med til at gøre klima- og køleteknik til en meget mere miljøvenlig branche.

Vores setup

Hos Soft & Teknik anvender vi chiller-anlæg alle de steder, hvor det er muligt i klima- og køleanlæg på grund af de miljømæssige gevinster. Det gælder både nye anlæg og ved ombygning af eksisterende anlæg. Her trækker vi bl.a. på vores mangeårige erfaring med, hvordan valget af kølemiddel påvirker ydeevnen idet det altid er vigtigt at få designet det mest energieffektive anlæg.

Kontakt

Spørgsmål til chiller anlæg?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Ann Hyllen
Service Coordinator
+45 53354761
anh@sogt.dk
Anders Ian Hedegaard
Lærling
+45 25427824
aho@mariendal.dk

Industri | Varmepumper | Køleanlæg | Boligforening

© 2021 Soft & Teknik | Industry Solutions