Stillingsopslag

PLC & SCADA Programmør
/
/
PLC & SCADA Programmør
Ansøgningsfrist
Arbejdstype
By
Arbejdstimer om ugen

PLC & SCADA programmør med erfaring og El teknisk baggrund

Vil du med på en spændende og innovativ rejse, hvor du får mulighed for at arbejde med Power-to-x projekter, som udgør fremtidens marked for grøn energi i Europa.

Soft & Teknik A/S er Alliance Partners med Schneider Electric hvilket betyder vi arbejder med hele Schneiders produkt pakke, dog har vi udviklet vores eget SCADA-system ST-SCADA som stadig udvikles og benyttes hos en del af vores trofaste kunder, Af PLC udstyr har vi udover Schneider benyttet Mitsubishi, CodeSys, Beckhoff, Wago, Siemens TIA Portalen, Rockwell Studio.

Som Programmør hos Soft & Teknik får du mulighed for at arbejde med EcoStruxture: Machine Expert (SoMachine), Control Expert for både PAC og Safety PLCér. Og SCADA-systemet fra AVEVA System Platform samt HMI-applikationer, EcoStruxture Operator Terminal Expert, Schneiders frekvensdrev, og for større applikationer anvendes energieffektive frekvensdrev fra Danfoss (Vacon). Ofte skal vi som leverandør af overordnede styringer interface med andre leverandører til projekterne. Vi udvikler PLC software i Function Blocks skrevet i Structuret Text samt Sequential Function Chart, så det matcher vores SCADA-applikationer.

Du vil blive en del af et særdeles velfungerende og stærkt team hvor vi hjælper hinanden og sparrer på kryds og tværs, vi har en god kultur, hvor der er fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi prioriterer at have en god balance mellem arbejdsliv og privatliv, hvor vi forbereder mest muligt af vores arbejde på kontoret, samt tester mest muligt på vores tavleværksted, for at minimere indkøringsdelen ude hos kunderne, de fleste kunder kan vi supportere remote hvilket giver en stor fleksibilitet, vi tilbyder mulighed for hjemmearbejdsplads en del af tiden, samt flextids konto.

Hvis du har kendskab til noget af dette udstyr eller tilsvarende hører vi gerne fra dig. Så tøv ikke med at kontakte os, og vi kan aftale at mødes over en kop kaffe til en uformel snak.

Kontakt Software afd. 

Christian Møller Jensen
Email: cmj@sogt.dk
Telefon: 71722500

Michael Claville
Email: mic@sogt.dk

Lidt om Soft & Teknik
Soft & Teknik blev grundlagt i 1995, hvor idegrundlaget var at der skulle leveres automationsløsninger til industrien. Innovation, kvalitet og faglig stolthed var, og er, værdier som virksomheden hviler på.
Dette idegrundlag og disse værdier, har gennem årene været fundamentet under at virksomheden har udviklet sig til at kunne udvikle, producere, idriftsætte og servicere komplette og komplekse anlæg – hvor konteksten for dette i vid udstrækning er grøn omstilling indenfor energi og industrisektorerne. Soft & Teknik har hjemme i Frederikshavn, hvor produktion og administration fordeler sig over 3 fysiske lokationer. Virksomheder beskæftiger mere end 90 medarbejdere og har i dag et delt ejerskab, hvor både medarbejdere og European Energy indgår.

Andre ledige stillinger
Stillingsopslag
By
Arbejdstid
Ansøgningfrist
PLC & SCADA Programmør
Industrielektriker
Projektleder
Søg Uopfordret
Scroll to Top